Acer lansează noile laptopuri ultra-compacte din seria Swift 7

345

Acer anunță astăzi lansarea noului Swift 7 (SF714-52T) cu un nou șasiu premium care oferă mai mult spațiu pentru ecran. Onorat deja cu premiul CES 2019 Pentru Inovație, noul laptop de 14 inci oferă un raport ecran-carcasă de 92%.

Noul Swift 7 este și extrem de ușor, astfel că utilizatorii care călătoresc cu un notebook în timpul zilei se vor bucura de greutatea sa de doar 890 grame.

Acer Swift 7 atinge un echilibru între artă și tehnologie și, prin aceasta, împinge designul ultraportabil al PC-urilor către noi teritorii“, a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. “Cu un incredibil raport ecran-carcasă de 92%, clienții Acer pot fi mai productivi cu ajutorul unui notebook compact, mai subțire și mai ușor, care abia se simte în timp ce este transportat în timpul zilei sau în timpul călătoriilor de afaceri“.

Am proiectat cele mai recente procesoare Intel Core din generația a 8-a pentru a oferi o platformă completă, cu performanțe care să permită utilizatorilor experiențe bogate și eficiență energetică menită să extindă durata de viață a bateriei, toate într-un design fără ventilator“, a declarat Chris Walker, Vicepreședinte Computing Client la Intel . “Suntem extrem de încântați să colaborăm cu Acer privind inovațiile anunțate pe noul Swift 7.”

Swift 7 2019 încorporează cele mai recente tehnologii într-un șasiu cu dimensiuni semnificativ mai reduse față de predecesorul său. Are rame ce măsoară doar 2,57 mm, iar dimensiunile notebook-ului sunt 317,9 mm x 191,5 mm. La fel ca predecesorii săi, noul Swift 7 (SF714-52T) rămâne subțire și ușor, măsurând sub 1 cm grosime (9,95 mm) și cântărind mai puțin de 1 kg (890 grame).

Ecranul tactil Full HD (1920×1080) de 14 inci cu tehnologie IPS acoperă o gamă largă de culori 100% sRGB/72% NTSC și are luminozitate de 300 nits. În plus, este extrem de durabil datorită unui strat de Corning® Gorilla® Glass 6.

Noul Swift 7 este echipat cu procesoare Intel® Core™ i7-8500Y, stocare de până la 512 GB pe un SSD PCIe și până la 16GB de memorie RAM LPDDR3.

Conexiunile cu perifericele sunt asigurate de două porturi USB Type-C care suportă Thunderbolt™ 3, o mufă jack combo pentru căști și boxe, precum și USB 3.1 Gen 2. Noua serie dispune și de Display Port 1.2. Conexiunile wireless se realizează prin Wi-Fi 5 și Bluetooth 5.0.

Prețuri și disponibilitate
Acer Swift 7 (SF714-52T) cu display touch va fi disponibil cu memorie RAM LDDR3 de 8GB sau 16GB și spațiu de stocare pe SSD PCIe de 256GB sau 512GB. Noile dispozitive din seria Swift 7 vor fi disponibile în America de Nord din luna mai, la prețuri începând de la $1,699 și în EMEA din luna aprilie, la prețuri începând de la €1,799.

* Durata de viață a bateriei indicată este bazată pe testarea modului de productivitate MobileMark 2014® cu wireless activat. Detalii despre testarea MobileMark 2014 sunt disponibile la www.bapco.com. Durata de viață a bateriei este doar pentru comparație. Durata de viață a bateriei variază în funcție de model, configurație, aplicație, setările de management al alimentării, condițiile de funcționare și caracteristicile utilizate. Capacitatea maximă a bateriei scade cu timpul și odată cu utilizarea.