Acer lansează noile laptopuri de gaming Nitro 5

420

Acer a anunțat actualizarea seriei de laptopuri de gaming Nitro 5, care sunt dedicate amatorilor de jocuri pe calculator.

Modelele Acer Nitro 5 sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core i7 și Intel Core i7+ din generația 8 și oferă un design îmbunătățit cu șase nuclee.

Totodată, noile laptop-uri sunt dotate cu plăci grafice NVIDIA GeForce GTX 1050Ti cu SSD-uri NVMe PCIe cu capacitate de până la 512GB, și configurații cu până la 32GB de memorie DDR4.

Noile laptop-uri dispune de utilitarul Acer NitroSense care monitorizează starea procesorului și a plăci grafice, în timp ce tehnologia CoolBoost ajustează ventilatoarele pentru performanțe optime.

Nitro 5 are un design rafinat și îndrăzneț, care nu este întâlnit în mod obișnuit la laptopurile de gaming, datorită texturii sale elegante. Balamaua de culoare roșie se potrivește perfect cu designul futurist al tastaturii iluminate, în timp ce ecranul de 15,6 inci Full HD IPS afișează imagini luminoase, cu detalii clare.

O cameră web HD frontală permite utilizatorilor să comunice cu echipa în timp ce se pregătesc să intre într-o nouă competiție și să sărbătorească împreună după ce victoria este asigurată. De asemenea, utilizatorii pot difuza cu ușurință jocuri live cu ajutorul Mixer, direct din bara de jocuri de pe Windows 10, apăsând pur și simplu tasta Windows plus G.

Noile laptop-uri dedicate gamerilor amatori vin cu tehnologiile Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony care un sunet mai clar prin intermediul difuzoarelor atent reglate, pentru ca jucătorii să poată auzi inamicii înainte ca aceștia să facă măcar o mișcare.

Nitro 5 are tehnologie Intel Wireless-AC 9560 2×2 802.11ac, care oferă performanțe Gigabit ce îmbunătățesc experiențele de joc, streaming și conferințe. O multitudine de porturi, incluzând USB Type-C ultra-rapid, HDMI 2.0 și Gigabit Ethernet, sunt incluse, astfel încât utilizatorii să fie pregătiți pentru fiecare misiune, fie acasă, fie când se află în mișcare.

Prețuri și disponibilitate
Noile Acer Nitro 5 vor fi disponibile în Europa din luna mai la prețuri începând de la €799.