Acer lansează Nitro 5, un nou laptop pentru amatorii de jocuri

- Adrian Ungureanu
389

Acer a anunțat lansarea unui nou laptop de gaming, Acer Nitro 5, echipat cu ecran de 15 inci și orientat către utilizatorii obișnuiți care se bucură de entuziasmul jocurilor cu prietenii și își doresc să construiască o rețea proprie de jucători.

Acer Nitro 5 este echipat cu grafică de ultimă generație AMD Radeon RX560 pentru redare mai rapidă, iluminare și finisaje îmbunătățite, astfel încât utilizatorii să fie captivați de conținutul de pe ecran. Jucătorii vor beneficia, de asemenea, de cele mai recente procesoare mobile AMD Ryzen pentru performanțe uimitoare, indiferent dacă sunt pentru jocuri, creare de conținut sau aplicații multi-tasking.

Unitatea internă SSD a Nitro 5 este disponibilă până la 512 GB, suficient spațiu de stocare pentru cele mai recente titluri de jocuri, muzică și filme. Viteza ridicată a memoriei RAM DDR4 de până la 32 GB combinată cu SSD-ul oferă pornire și încărcare rapidă, precum și restart în doar câteva secunde, astfel încât jucătorii să poată ajunge imediat la acțiune.

Aflat în mijlocul acțiunii, aplicația NitroSense de la Acer permite monitorizarea CPU/GPU și reglarea vitezei ventilatorului de răcire prin intermediul Acer CoolBoost pentru a le menține în funcțiune optimă.

Pentru a completa experiența de joc, Acer Nitro 5 este echipat cu difuzoare de înaltă calitate, cu tehnologie Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony. Nitro 5 dispune, totodată, și de toate tehnologiile și conexiunile de care are nevoie un casual gamer: tehnologie wireless rapidă și fiabilă dual-stream 802.11ac, o multitudine de porturi, inclusiv USB Type-C, HDMI 2.0 și Gigabit Ethernet.

Potrivit unui comunicat remis redacției, Acer Nitro 5 va fi disponibil începând cu luna aprilie la un preț recomandat pentru piețele europene de de 1.099 euro.