Acer lansează două noi laptop-uri de gaming – Predator Triton 900 și Predator Triton 500

373

Acer a lansat astăzi două notebook-uri noi de gaming cu Windows 10, Predator Triton 900 – un notebook de 17 inci, cu design subțire și afișaj 4K convertibil, și Predator Triton 500 – o unitate gaming de 15 inci cu grosime de 17.9 mm. 

Ridicăm ștacheta cu privire la notebook-urile de gaming lansând modele care oferă mai multe modalități de utilizare, fiind echipate în același timp cu putere de calcul deplină“, a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business at Acer. “Ecranul cu posibilitate de flipping al Predator Triton 900 permite scenarii multiple de joc și o mai bună ergonomie, în timp ce Triton 500 oferă performanțe de joc superbe, într-un corp mai subțire, din metal, pentru jucătorii care se află în mișcare.”

Predator Triton 900

Predator Triton 900

Predator Triton 900 este un notebook de gaming cu design inventiv și caracteristici inovatoare. Dispune de o balama Ezel Aero Hinge™ prelucrată de CNC, care întoarce, extinde sau înclină ecranul de 17 inchi. Utilizatorii pot comuta între patru moduri de utilizare: modul de afișare pentru partajarea ecranului cu prietenii în timpul sesiunilor de jocuri, modul Ezel pentru redarea jocurilor pe ecranul tactil, modul notebook pentru scenariile tradiționale de joc și modul stand care transformă efectiv Triton 900 într-o tabletă pentru jocuri sau creare de conținut. Trackpad-ul de pe Triton 900 este plasat lângă tastatură, oferind utilizatorilor o modalitate naturală de plasare a mâinilor și posibilitatea de a utiliza atât tastatura, cât și trackpad-ul. Noul laptop este, are o grosime de 23.75 mm.

Triton 900 sunt echipate cu noile plăci grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 2080, afișaj IPS 4K cu tehnologie NVIDIA G-SYNC™, procesor cu până la șase nuclee Intel® Core™ i7 din a 8-a generație, SSD NVMe PCIe RAID0 și memorie DDR4 de până la 32 GB. Dispozitivul este echipat cu un receptor wireless pentru Xbox care permite utilizatorilor să joace jocurile de PC preferate pe Windows 10 cu un controler Xbox.

Predator Triton 500

Predator Triton 500

Predator Triton 500 este un notebook de 15,6 inci Full HD, subțire (17,9 mm) și cu o greutate de 2,1 kg. Are un șasiu durabil, din metal și rame înguste, ce măsoară 6,3 mm.  Triton 500 promite până la 8 ore durată de viață a bateriei.

Predator Triton 500 oferă grafică până la NVIDIA GeForce RTX 2080 cu design Max-Q, procesoare până la Intel Core i7 din a 8-a generație, SSD-uri NVMe PCIe RAID0 și memorie DDR4 până la 32GB. Placa sa grafică este overclockabilă și VR-Ready, iar ecranul IPS are refresh de 144 Hz în overdrive și timp de răaspuns de 3ms.

Control de pe un Smartphone
Disponibilă în curând, aplicația mobilă PredatorSense oferă posibilitatea de a controla PC-ul Predator de pe un smartphone. Aplicația poate controla setările pentru overclocking, viteze ale ventilatorului, iluminare și moduri audio. Utilizatorii pot afișa presetări active ale profilurilor de iluminare pe PC sau pot schimba profilurile de iluminare de la distanță. În plus, utilizatorii pot vizualiza și administra seturi de chei macro personalizate pentru taste rapide fizice.

Noul Triton 900 vine, de asemenea, cu suport pentru Predator RGB Assault, o aplicație pentru jucătorii League of Legends, care prezintă efecte de iluminare predefinite ale tastaturii. Utilizatorii pot personaliza efectele de iluminare pentru fiecare dintre abilitățile campionului lor.

Prețuri și disponibilitate
Predator Triton 900 va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri începând de la €4,199.

Predator Triton 500 va fi disponibil în EMEA din luna februarie, la prețuri începând de la €1,999.