Acer Chromebook 11 N7, portabil pentru elevi și studenți

333

Taiwanezii au lansat oficial Acer Chromebook 11 N7 (C731), un portabil dedicat mediului educațional, cu specificații și fiabilitate îmbunătățită.
Dispozitivul a fost supus unor teste riguroase pentru a fi certificat la standardele militare de rezistență U.S. MIL-STD 810G2.

Acer Chromebook 11 N7 (C731) poate suporta o greutate de până la 60kg de forță aplicată pe carcasa superioară, în timp ce balamalele au rezistență crescută la îndoiri și stres. Structura cu colțuri întărite și banda cauciucată din jurul tastaturii protejează suplimentar Chromebook-ul, pentru a face față chiar și căderilor accidentale de la o înălțime de până la 122 cm.

Acer Chromebook 11 N7 (C731) are o tastatură rezistentă la stropire, care oferă protecție pentru o cantitate de până la 330ml de lichide. Sistemul unic cu șanțuri de sub tastatură și touchpad drenează apa, astfel că aceasta este dirijată departe de componentele interne, prin partea de jos a șasiului. Modelul are un design fără ventilator care asigură o funcționare silențioasă, astfel că nu produce zgomot suplimentar într-o clasă plină de elevi. Durata de viață a bateriei este de până la 12 ore.

Este echipat cu procesoare Intel Celeron dual-core, stocare eMMC de 16GB sau 32GB eMMC și 4GB RAM, iar opțional se poate alege display touch. Ecranul IPS are diagonala de 11.6″, rezoluție de 1366×768 pixeli. Are o grosime de doar 22mm și cântărește doar 1.35kg.

Chromebook-ul va fi disponibil în regiunea EMEA începând cu luna februarie, la prețuri de la €299.