Acer anunță disponibilitatea în România a noilor laptopuri-uri de gaming Predator Helios 500

440

Notebook-urile Predator Helios 500, anunțate în luna mai la New York, sunt acum disponibile și în magazinele partenerilor Acer din România. Disponibile spre vânzare cu ecrane FHD IPS 144Hz de 17.3”, noile modele se remarcă prin design-ul specific categoriei și specificații de top, promițând performanțe sporite și tehnologii avansate pentru utilizare fluidă chiar și în cele mai solicitante jocuri.

Predator Helios 500 dispune de procesoare overclockabile Intel Core i9+ generația 8 și plăci grafice overclockabile GeForce® GTX 1070. Memoria Intel® Optane™ îmbunătățește timpul de reacție și de încărcare, iar SSD-urile NVMe PCIe, rețeaua Killer DoubleShot Pro și memoria DDR4 ce poate fi crescută până la 64GB mențin acțiunea, făcând Helios 500 notebook-ul ideal pentru jocurile cu grafică solicitantă și live streaming.

Predator Helios 500 include și 3 porturi duale Thunderbolt™, iar porturile display și HDMI 2.0 suportă până la 3 monitoare externe. Două difuzoare, un subwoofer și tehnologiile Acer TrueHarmony™, Waves MAXX Audio® și Waves Nx™ completează suita specificațiilor high-end.

Pentru sesiuni de gaming neîntrerupte, un sistem de răcire cu două ventilatoare AeroBlade™ 3D Fan, cu lame metalice, și 5 conducte termice care distribuie aer rece către componentele cheie ale sistemului, mențin temperatura optimă a laptopului. Viteza ventilatorului poate fi controlată și personalizată prin intermediul aplicației Predator Sense.

Toate modelele Predator Helios 500 beneficiază de garanția Free Pick Up and Return, adică preluarea prin curier a produsului defect în perioada de garanție și returnarea acestuia după repararea lui.

Prețuri și disponibilitate:
Laptopurile Predator Helios 500 sunt disponibile în magazinele partenerilor Acer din România la prețuri recomandate începând de la 8,999 lei.