Acer aduce în România cel mai subțire desktop PC All-in-One al său

- Adrian Ungureanu
408

Acer a anunțat lansarea în România a noilor desktop-uri PC Aspire S24, anunțate în luna septembrie la IFA Berlin 2017, care vine cu ecran de 23,8 inci, și un design extrem de compact.

Noul model all-in-one este cel mai subțire produs vreodată de Acer, ecranul având un profil cu o grosime de numai 5,97 mm, iar ecranul monitorului are rame extrasubțiri și un design în negru și auriu mat.

Aspire S24 dispune de un ecran Full HD IPS cu unghi de vizualizare larg, de 178 de grade, iar rama ultra-îngustă a ecranului, de doar 2,7 mm, aduce raportul între suprafața ecranului și cea totală la 90%.

Sistemul este echipat cu procesoare Intel Core de generația a 8-a și, opțional, cu memorie Intel Optane. De asemenea dispune de conexiune wireless prin tehnologia Intel Dual Band Wireless-AC (802.11ac 2×2 MIMO) pentru o legătură rapidă și fiabilă la rețea.

Aspire S24 dispune și de un sistem audio 2.1 cu subwoofer, compatibil cu tehnologiile Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony, care oferă utilizatorilor un bas mai puternic și profund.

Soclul, care servește și ca stație de încărcare wireless, le permite utilizatorilor să își încarce dispozitivele mobile fără grija cablurilor, datorită suportului pentru încărcarea wireless a echipamentelor compatibile Qi.

Cu un design ergonomic, conceput pentru a îmbunătăți productivitatea la maximum prin reducerea oboselii și disconfortului utilizatorilor, Aspire S24 are un ecran rabatabil la înclinații de la -5 la 30 de grade, care combină tehnologia Acer ExaColor pentru a reproduce fidel culorile, precum și tehnologiile BluelightShield și Flickerless, ce pot contribui la prevenirea oboselii ochilor.

Aspire S24 este dotat cu un HDD cu capacitatea de 1 TB plus un SSD de 128GB sau 256GB fiind astfel echipamentul perfect pentru editarea și stocarea proiectelor video de anvergură.

Prețuri și disponibilitate
Potrivit unui comunicat remis redacției de către reprezentanții Acer România, Aspire S24 sunt disponibile în magazinele partenerilor Acer din România la prețuri recomandate începând 6.499 lei.