Acer aduce în România noile laptop-uri de gaming Predator Helios 300

363

Acer România a anunțat disponibilitatea în România notebook-urile Predator Helios 300, anunțate în luna mai la New York, dedicate pasionaților de jocuri pe calculator.

Disponibile cu opțiuni de ecran de la 15,6 inci la 17,3 inci, noile modele se remarcă prin design-ul specific categoriei, dimensiuni compacte și specificații de top, promițând performanțe sporite și tehnologii avansate la prețuri mai accesibile ca niciodată.

La baza noului Predator Helios 300 se află o placă video NVIDIA GeForce GTX 1060 sau 1050Ti, completată de un procesor Intel Core i7 (7700HQ) sau i5 (7300HQ) din generația 7, pentru performanțe cu adevărat remarcabile. Întreaga putere de procesare este susținută memorie DDR4 (ce poate fi crescută până la 32GB), un SSD M.2 rapid și opțional un HDD încăpător de 1TB sau 2TB. O fantă de acces situată în partea inferioară a laptopului permite upgradarea memoriei sau a componentelor pentru stocare.

Predator Helios 300 include și un port USB 3.1 Type-C, un port USB 3.0, două porturi USB 2.0 și o conexiune HDMI 2.0. Poate fi conectat wireless prin intermediul tehnologiei 2×2 802.11ac și include și un port Ethernet Gigabit, pentru cei care preferă o conexiune cu fir.

Creată pentru a fi un adevărat hub de divertisment, noua gamă de notebook-uri Predator Helios 300 este ideală atât pentru gaming, cât și pentru multimedia. Ecranele luminoase Full HD IPS de 15.6” sau 17.3” oferă imagini vibrante, în culori vii, iar tehnologia Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony oferă calitate audio ridicată și sunet bogat. Pentru sesiuni de gaming neîntrerupte, un sistem de răcire cu două ventilatoare AeroBlade 3D Fan, cu lame metalice ultra-subțiri, menține temperatura optimă și constantă a laptopului.

Toate modelele Predator Helios 300 beneficiază de garanția Free Pick Up and Return, adică preluarea prin curier a produsului defect în perioada de garanție și returnarea acestuia după repararea lui.

Prețuri și disponibilitate
Laptopurile Predator Helios 300 sunt disponibile în magazinele partenerilor Acer din România la prețuri recomandate începând de la 4.899 lei până la 6.199 lei.