Acer a prezentat la CES 2018 un monitor BFGD de gaming cu diagonală de 65 inci

- Adrian Ungureanu
405

Acer își extinde portofoliul de produse din gama Predator cu lansarea unui nou monitor de gaming Predator cu diagonală de 65 inci și tehnologie NVIDIA G-SYNC, introducând astfel ecranele mari în jocurile pe calculator.

Uriașul ecran de jocuri Predator se bazează pe aceleași specificații de vârf pe care predecesorii săi le prețuiesc și integrează capabilitățile de streaming NVIDIA SHIELD pentru a reda filme și emisiuni TV la calitate uimitoare 4K HDR.

La 65 de inci, display-ul Predator de mari dimensiuni dedicat gaming-ului (Big Format Gaming Display – BFGD) suportă cele mai recente specificații ale jocurilor de care consumatorii s-au bucurat întotdeauna pe ecranele de gaming Predator. Este echipat cu tehnologie NVIDIA G-SYNC Variable Refresh Rate, care oferă o experiență de joc fără bariere, fluidă și fără întreruperi, precum și o latență ultra-scăzută la 4K 120Hz. O lumină de fundal directă oferă luminanță de până la 1.000 de niți, un contrast mai ridicat, negru mai intens și alb mai strălucitor.

Noul BFGD Predator dispune de capabilități integrate NVIDIA SHIELD, astfel încât jucătorii pot comuta cu ușurință între jocuri și alte forme de divertisment. O telecomandă integrată și un controller de gaming oferă navigare ușoară și acces la filme și emisiuni TV de la cele mai populare aplicații de streaming. Întreaga experiență poate fi controlată prin voce, datorită suportului pentru Google Assistant, care permite, de asemenea, controlul inteligent al casei.

Tehnologia G-SYNC cu rată de refresh variabilă potrivește rata de refresh a ecranului cu rata reală a cadrelor sursei video, astfel încât conținutul video este prezentat în forma în care regizorii au dorit să fie văzut inițial.

Deocamdată, compania nu a anunțat când va deveni disponibil în magazine noul monitor, nici prețurile.