Acer a anunțat lansarea a trei noi notebook-uri: Swift 5, Spin 5 și Switch 7 Black Edition

- Adrian Ungureanu
240

Acer anunță extinderea portofoliu de laptopuri ultrasubțiri cu Windows 10, cu design convertibil și cu ecran detașabil, prin noua generație de modele Swift 5, Spin 5 și Switch 7 Black Edition.

Toate cele trei noi modele sunt echipate cu procesoare Intel Core noi, de generația a opta, și dispun de o tehnologie biometrică bazată pe Windows Hello ce oferă un plus de siguranță, precum și de o serie de funcții versatile, necesare atât pentru a oferi o experiență multimedia captivantă, cât și pentru mediile de lucru profesionale.

Switch 7 Black Edition

Acer Switch 7 Black Edition este primul notebook 2-în-1 din lume echipat cu placă grafică dedicată și răcire fără ventilator, realizare posibilă grație tehnologiei inovatoare Dual LiquidLoop dezvoltată de Acer.

Echipat cu un procesor Intel Core i7 de generația a opta și o placă grafică NVIDIA GeForce MX150, notebook-ul este ideal pentru aplicații intensive, precum și pentru producția și streamingul de conținut.

Switch 7 Black Edition are un ecran IPS cu diagonala de 13,5 inci și o rezoluție de 2256×1504 pixeli, care oferă o experiență vizuală clară și vibrantă, grație unghiurilor largi de vizualizare. De asemenea, dispune de un stylus încorporat bazat pe tehnologia Wacom EMR, ce poate distinge 4.096 de niveluri de presiune și este sensibil la înclinație, oferind astfel sprijin pentru controlul unghiului, grosimii și umbrelor liniilor. Stylusul funcționează fără baterii.

Grație suportului pentru Windows Hello, Swift 7 Black Edition are un senzor de amprentă ce le permite utilizatorilor să deschidă calculatorul și să se logheze printr-un singur gest.

Swift 5

Noul Swift 5 este conceput pentru utilizatorii care își doresc un computer portabil, cu performanțe solide. Echipat cu procesoare Intel Core de generația a opta, Swift 5 oferă o experiență excepțional de fluidă și rapidă, precum și o autonomie de 8 ore , ceea ce le permite utilizatorilor să lucreze chiar și noaptea, grație tastaturii iluminate.
Swift 5 are un ecran multi-touch Full HD IPS2, iar tehnologia Acer TrueHarmony cu Dolby Audio Premium redă un sunet clar și puternic. Swift 5 este certificat Skype for Business, o garanție pentru videoconferințe reușite.

Spin 5

Ușor, portabil, CU carcasa lui metalică, Spin 5 este un convertibil care le permite utilizatorilor să îl folosească fără efort fie ca laptop, tabletă, ecran sau în mod cort, făcând din Spin 5 platforma perfectă pentru a crea și distribui conținut.

Deși este de asemenea un echipament portabil, Spin 5 a fost gândit pentru putere de calcul: este dotat cu procesoare Intel Core de generația a opta, poate fi echipat cu până la 16GB de memorie RAM DDR4, are o autonomie de până la 13 ore și, opțional pentru versiunea de 15 inci, poate fi echipat cu o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1050, pentru aplicații intensive, precum designul grafic și editarea video.

Spin 5 dispune de patru microfoane și utilizează o tehnologie de recunoaștere vocală ce le permite utilizatorilor să apeleze asistentul virtual Cortana chiar și de la patru metri distanță.

Prețuri și disponibilitate
Acer Switch 7 și Swift 5 vor fi disponibile în America de Nord din decembrie, la prețuri începând de la 1.699 dolari (Switch 7), respectiv 999 dolari (Swift 5), și în zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa) tot din decembrie, la prețuri ce vor începe de la 1.999 de euro (Switch 7), respectiv 1.099 de euro (Swift 5).
Acer Spin 5 va fi comercializat în America de Nord din septembrie, ambele versiuni, de 13 și 15 inci, având un preț de plecare de 799 dolari. Spin 5 va ajunge în EMEA în septembrie, la prețuri începând de la 899 de euro (pentru versiunea de 13 inci) și de 999 de euro (în varianta de 15 inci).