A fost lansat motorola one vision, un telefon accesibil care pune accent pe fotografie

416

motorola one vision intră în competiție cu cel mai avansat sistem de camere foto al companiei, activat prin inteligență artificială (AI) și cu o cameră principală dublă, de 48 MP, cu tehnologie Quad Pixel. 

Telefonul are display Full HD+, 21:9, CinemaVision 6.3”, cu cameră încorporată în ecran și este protejat de 4D Corning Gorilla Glass.

Senzorul camerei principale de 48 de megapixeli (MP) este dotat cu stabilizare optică a imaginii (OIS), dar și cu noul mod Night Vision. Tehnologia Quad Pixel combină patru pixeli într-unul de 1.6µm, rezultând fotografii de 12 MP clare, cu luminozitate îmbunătățită și zgomot de imagine redus.

Camera secundară de 25 MP oferă posibilitatea alegerii dimensiunii pixelilor în funcție de cadru. În lumină puternică, se pot face selfie-uri detaliate de 25 MP, iar în locațiile cu luminozitate redusă, Quad Pixel permite selfie-uri clare, la o rezoluție mai mică.

Cu 128 GB de stocare internă, motorola one vision asigură suficient spațiu pentru muzică, videoclipuri  și filme. În plus, puteți adăuga până la 512GB cu un card microSD.

Prețuri și disponibilitate
motorola one vision va fi disponibil din 16 mai, la prețul de 1.599 ron.