A depus și Samsung un patent pentru un telefon cu ecran decupat!!!

464

Chiar ar fi surpriza anului ca și Samsung, care are unele din cele mai frumoase display-uri din lume instalate pe modelele Galaxy S8, S9 și Note 8 să aleagă un design cu ”breton”, precum iPhone X.

Un lucru este cert. Bretonul inventat de Apple pentru iPhone X a creat o adevărată isterie în rândul producătorilor de telefoane. Dacă și Samsung a ajuns să ia în calcul o asemenea variantă, atunci nu mai înțelegem nimic.

După cum vedeți mai jos, Samsung a depus un patent pentru un telefon cu ecran care să acopere aproape în întregime panoul frontal, cu excepția decupajului din partea de sus a ecranului, unde să fie ”găzduite” camerele și difuzorul.

Nu aș lua în calcul celelalte elemente, cum ar fi camera sau faptul că nu se vede niciun senzor de amprentă pe nicăieri pentru că că îmi par că au mai multe rol de ilustrație.

Totodată, trebuie menționat și faptul că a mai fost depus un patent de design, care prevede utilizarea unui ecran care să acopere complet panoul frontal. Fără camere, fără alți senzori sau difuzor. Un design mai greu realizabil, după părerea mea. Cel cu decupaj este fezabil pentru că a fost folosit deja.