A căutat un chilipir dar și-a luat o țeapă de 880 de dolari, primind o clonă de iPhone X cu Android

- Adrian Ungureanu
417

Vânătoarea de chilipiruri este riscantă. Cu atât mai mult când vorbim de un produs extrem de popular și care încă nu a ajuns la un ritm de livrări cât de cât normal.

Apple a reușit să mai crească ritmul de livrări de modele iPhone X, dar abia de la începutul anului viitor totul ca merge ca uns. Deocamdată, stocurile noi de iPhone X sunt epuizate rapid în SUA.

Telefoanele sunt și încă scumpe, așa că americanii au două motive destul de bune să caute telefoanele de la Apple și în alte părți. Nu a vrut să dea 999 de dolari pe site-ul Apple să-și ia telefonul din sursă sigură, așa că un american a luat la rând site-urile cu oferte și anunțuri.

A dat peste un site de profil și a găsit un iPhone X la doar 880 de dolari. Nu era mare economie, dar problema e ca produsul livrat nu era unul real. Ci o clonă cu Android. O clonă destul de reușită la prima vedere. Venit într-o cutie care pare a fi oficială. Avea și datele corecte. Pentru a nu rupe ambalajul, cumpărătorul chiar a sunat la Apple pentru a confirma IMEI-ul si numărul de serie și din păcate pentru el cei de la Apple au confirmat că datele sunt valide. Așa că a crezut că a cumpărat un produs veritabil.

Când a ajuns acasă, după ce a desfăcut telefonul și a vrut să-l înregistreze în rețeaua operatorului la care era abonat și-a dat seama că produsul este un fals.

Americanul spune acum că nu va mai avea încredere să cumpere de pe astfel de site-uri de acum încolo. Mi se pare normal, după ce dai 880 de dolari pe un fals. Poate acel telefon nu costa nici măcar 100 de dolari.

No posts to display