A apărut primul concept de Galaxy S9! – VIDEO

- Adrian Ungureanu
348

Acum că au trecut lansările Galaxy S8, Galaxy Note 8, prezentările noilor iPhone-uri, e timpul să ne gândim deja la telefoanele care vor apărea la anul, ce vor mai scoate cei de la Samsung și Apple.

Băieții de la DBS Designing s-au gândit să fure puțin mai mult startul și au făcut o randare a viitorului vârf de gamă de la Samsung, adică modelul Galaxy S9. Conceptul nu arată rău, dar sunt așa avea și o obiecție.

Cei de la DBS anticipează că Samsung va miza pe un design cât de cât similar cu cel abordat de Apple pe iPhone X. Diferența este că este mult mai bine pus la punct, mai șlefuit și dus chiar la extrem. Ecranul se duce complet până în marginile panoului frontal, iar decupajul a la iPhone X este unul foarte mic și discret.

Două lucruri realizabile. Nimic de comentat. Problema e legată de ecranul plat. Îmi este destul de greu să cred că Samsung va renunța la unul din elementele caracteristice, la unul din punctele forte ale telefoanelor sale, și anume muchiile curbate. Dar asta este părerea mea.