A apărut o primă imagine spion cu Galaxy S8 – lansarea este programată pentru 18 aprilie

- Adrian Ungureanu
296

Reţeaua de socializare chineză, Weibo, începe să devină o sursă constantă de informaţii pentru piaţa smartphone. Pe această reţea a apărut o imagine spion, în care se presupune că apare Galaxy S8, mai exact modelul Plus care va veni cu un design modificat, cu un ecran mai mare, pentru care Samsung a făcut loc renunţând la butonul fizic Home.

Din imaginea cu presupusul Galaxy S8 Plus, ce va intra în producţie din luna martie, se poate observa că Samsung nu a renunţat la toate butoanele fizice. Speculaţiile anterioare vorbeau despre renunţarea, inclusiv, a butoanelor de volum, dar se vede din imagine că acestea îşi vor păstra poziţia clasică. Nici butonul de închidere nu a fost mutat, acesta fiind păstrat pe muchia dreaptă a telefonului.

Totodată, vedem că telefonul va veni cu carcasă aurie, iar muchiile curbate ale ecranului sunt şi ele prezente, în acelaşi stil ca şi pe modelul Galaxy S7 Edge, lansat în primăvarea anului trecut.

Încă nu ne entuziasmăm prea tare, pentru că încă nu ştim cât de reală poate să fie poza. În mare, pare a fi veritabilă, dar nu suntem siguri că acesta este produsul final. Este posibil să fie vorba şi despre un prototip, modelul final să nu fie acesta.

În acelaşi timp, cei de la SamMobile.com, anunţă că noua gama Galaxy S8 urmează să fie prezentată abia în luna aprilie, mai exact pe data de 18 aprilie, în cadrul unui eveniment dedicat, despre care se ştie deocamdată că va organizat la New York.