A apărut lista completă de specificaţii a lui Galaxy S8 Plus

- Adrian Ungureanu
217

Modelul Plus este cel mai interesant dintre cele două telefoane Galaxy S8 ce vor fi lansate de Samsung în această primăvară, iar acum avem parte de o scăpare importantă, prin intermediul cunoscutului zvonac Evan Blass.

Acesta a postat pe Twitter lista completă a modelului Galaxy S8 Plus, o listă care pare să facă parte dintr-o prezentare oficială pregătită de cei de la Samsung. Evan Blass declara într-un interviu acum doi ani că în anumite cazuri, au existat companii care l-au plătit să “arunce” zvonuri în piaţă.

Lista despre care vorbim este destul de bogată (lipsesc totuşi informaţiile despre procesor) şi confirmă informaţiile care au apărut în trecut. Telefonul va dispune de un ecran de 6,2 inci, Super AMOLED cu rezoluţie Quad HD+, 4 GB memorie RAM şi 64 GB spaţiu de stocare intern. Cât despre procesor, ştim că acesta va fi echipat şi cu modelele Snapdragon 835 de la Qualcomm, dar şi cu procesoare Exynos produse în casă.

Galaxy S8 Plus va veni cu o cameră de 12MP cu tehnologie dual pixel, iar cea frontală are un senor de 8 MP. Telefonul este rezistent la apă şi praf, dispune de încărcare wireless, Samsung Pay, este securizat prin Samsung Knox şi va rula Android. Deşi nu specifică, cu siguranţă va fi Android 7.0 Nougat.

Seria Galaxy S8 ar trebui lansată pe 29 martie, dar s-ar putea să auzim o altă dată. Oficialii Samsung au anunţat că vor dezvălui data oficială de lansare, luni 2017 ferbuarie, în prima zi de MWC 2017, la Barcelona.