5 gadgeturi cadou de Valentine’s Day pentru ea

667

Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiţilor este o zi importantă pentru cuplurile de pe întreaga planetă. Este o zi foarte populară şi în România aşa că febra cumpărăturilor este la apogeu. Iată 5 idei pentru bărbaţii care vor să ofere un gadget drept cadou pentru femeile din viaţa lor.

1. Oglinda scoică cu încărcător Pearl Compact
Un gadget pe care ar putea fi folositor inclusiv bărbaţilor, care ar putea fi făcut fără probleme unei femei de Ziua Îndrăgostiţilor, poate fi Pearl Compact Mirror. Este vorba scoică cu două oglinzi, cu două oglinzi, din care una cu mărire. Partea tehnică din această scoică este acumulatorul de 3.000 mAh şi portul USB. Această scoică poate fi folosită pentru a încărca telefonul, tableta sau alt gadget mobile pe care domnişoarele le-ar putea avea cu ele. Acesta se găseşte pe Amazon la un preţ de 29,95 de dolari, aşa că nu este un cadou foarte costisitor.

2. Stellé Audio Mini Clutch – poşeta cu Bluetooth şi boxe care se poate conecta la telefon
Un alt gadget pentru fata tehnică din viaţa ta ar putea fi poşeta Stellé Audio Mini Cluth. În timp ce îşi poate lua cu ea câteva mici accesorii în poşetă, aceasta poate fi folosită şi ca boxă wireless, datorită conexiunii Bluetooth. Astfel, va putea pune muzică sau să preia apeluri atunci când are mâinile ocupate.
Poşeta vine în mai multe versiuni de culoare şi materiale din care este confecţionate, cu preţuri între 150 şi 200 de dolari, pe Amazon.

3. Încărcător portabil sub formă de ruj de la Michael Kors
Femeile adoră rujurile. Aşa că bărbaţii pot cumpăra acest gadget care arată ca un ruj, de la Michael Kors. Dacă doamnele sau domnişoarele din viaţa voastră îşi doresc un încărcător portabil cu un design mai feminin şi care se poate integra perfect în rândul accesoriilor pe care le are în geantă sau în poşetă, acesta poate fi o alegere foarte bună. Încărcătorul de la Michael Kors, un brand cunoscut în special pentru genţile de femei pe care le crează, costa 160 de dolari pe Amazon.

4. Fitbit Charge 2
FitBit este cunoscută pentru brăţările inteligente şi este în acelaşi timp un brand care prinde bine în rândul doamnelor şi domnişoarelor. Bărbaţii pot alege pentru jumătăţile lor o brăţară FitBit Charge 2, care vine în destule variante de culoari cum ar fi roz, mov, verde, alb, lilla sau alte culori care ar prinde bine în rândul reprezentelor sexului frumos.
Brăţările se găsesc şi la retailerii din România, dar pe Amazon le găsiţi la preţuri 130 şi 200 de dolari, în funcţie de tipul materialului din care este confecţionată brăţara sau în funcţie de dotări.

5. Samsung Charm – un tracker de fitness mai elegant
Pentru doamnele şi domnişoarele care şi-ar dori un tracker fitness ceva mai arătos şi mai elegant, pe care să-l poate şi la ţinute de seară, Samsung Charm ar putea fi o alegere interesantă pentru domni pe post de cadou pentru Valentine’s Day. Se conectează simplu la telefon şi nu este nici foarte scumpă. Pe Amazon o puteţi găsi la 50 de dolari.