5 gadgeturi cadou de Valentine’s Day pentru el

- Adrian Ungureanu
739

Bărbaţii sunt fiinţe mai uşor de mulţumit când vine vorba de cadouri, mai ales gadgeturi. Aşa că, doamnelor şi domnişoarelor iată 5 idei simple şi nu foarte costisitoare pentru un cadou high-tech pentru bărbaţii din viaţa voastră.

1. Casca VR Shinecon
Una dintre cele mai ieftine şi mai bune variante de căşti pentru realitate virtuală este headset-ul VR Shincon. Costă aproximativ 28 de dolari pe Amazon şi vine şi cu un controller pentru jocuri. Este compatibil cu orice tip de telefon care suportă conţinut VR şi care au ecrane cu diagonale între 4 şi 6 inci.

2. LETSCOM Smart Watch
În cazul în care aveţi un bărbat care şi-ar dori un ceas inteligent şi nu neapărat unul foarte scump, o alegere bună ar putea fi LETSCOM Smart Watch. Este un dispozitiv 2-in-1. Vine cu un cadran de ceas normal, dar în acelaşi timp vine cu o serie întreagă de funcţii smart, cum ar fi monitorizarea activităţii fizice, a distanţei parcurse, a somnului, vibraţii pentru mesaje şi apeluri telefonice şi vine cu un design destul de elegant şi bărbătesc. Costa în jurul a 50 de dolari pe Amazon, aşa că nu este un produs foarte scump.

3. Samsung Gear S3
Pentru doamnele care vor să cumpere un smarwatch mai scump pentru bărbaţii lor ar putea alege un Samsung Gear S3 Frontier. Acesta are preţuri ce încep de la 299 de dolari pe Amazon şi vine o paletă întreagă de funcţii smart şi un design bărbătesc şi destul de sportiv.

4. Trimmerul pentru barbă Philips QG3364/49 Norelco Multigroom 5100
Bărbile sunt la modă aşa că, de ce să nu le oferiţi bărbaţilor o unealtă cu care să-şi îngrijească barba?! Philips QG3364/49 Norelco Multigroom 5100 Grooming Kit este un trimmer care vine cu un set complet de capete care îi poate ajuta pe bărbaţi să-şi aranjeze barba acasă, cum doresc ei într-un mod simplu. Poate fi găsit pe Amazon la preţuri începând de la 30 de dolari.

5. Breloc smart pentru chei
Este uituc? Îşi uită cheile mereu acasă sau la birou? Un breloc inteligent pentru chei, care să-l ajute să le găsească rapid poate fi o alegere foarte bună. Sunt foarte mulţi producători de brelocuri smart pentru chei. Alegerea noastră ar fi un breloc de acest gen de la NUT, un brand destul de popular şi România. Preţurile încep de la 13 euro şi nu urcă mai sunt de 25 de dolari în funcţie de retailer.