Smart X9 este disponibil în oferta Vodafone Romania

291

Vodafone a lansat Vodafone Smart X9, cel mai nou smartphone al companiei. Acesta oferă tehnologie de ultimă generație, precum o cameră foto avansată, un design cu ecran full HD+ de 5,7” și un procesor Octa-core. Smartphone-ul este proiectat și testat de Vodafone în Germania și este disponibil în oferta Vodafone România în versiunea de culoare Negru Tungsten.

Vodafone Smart X9 are un ecran Full HD+ de 5,7” cu rezoluție de 1080×2160 și oferă utilizatorului o experiență vizuală în format 18:9. De asemenea, telefonul dispune de un sistem dual camera (16MP + 5MP) cu flash, oferind moduri de fotografiere precum Portrait, Auto HDR și SloMo. Acest aspect este completat de camera frontală de 8MP capabilă de a realiza fotografii de tip selfie cu unghi larg.

Telefonul are procesor Octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 450 și sistem de operare Android™ 8.1 Oreo™. Capacitatea de stocare este de 32GB și poate fi extinsă cu ajutorul unui card SD de până la 256GB. Smartphone-ul are un acumulator de 3100 mAh.

Vodafone Smart X9 oferă o suită de aplicații creată de Vodafone pentru a permite utilizatorilor să profite la maximum de smartphone-ul lor. Private Space este o funcție care păstrează în siguranță fișierele utilizatorilor. Fotografiile și videoclipurile pot fi securizate în cadrul aplicației cu ajutorul unei parole sau a senzorului de amprentă, astfel elementele fiind ascunse în galeria principală.  De asemenea, utilizatorii pot bloca și securiza aplicații.

O altă funcție a smartphone-ului este Lock Screen Mute Switch. Activarea și dezactivarea modului silențios pe dispozitivele Android poate fi o provocare, fiind necesari până la șase pași. Opțiunea „Mute Switch” poziționată lângă butoanele de volum oferă o modalitate rapidă și ușoară de a activa sau de a dezactiva modul silențios pe dispozitivul Vodafone. Utilizatorii trebuie doar să gliseze spre stânga pentru a dezvălui butonul mute, apoi pot selecta activarea sau dezactivarea modului silențios atingând sau glisând ecranul.

Funcția Emergency Mode permite utilizatorilor să contacteze rapid prietenii sau familia în caz de pericol – sau să sune la serviciile de urgență. În plus, funcția Share My Journey permite utilizatorilor să-și împărtășească călătoriile ușor cu prietenii sau cu familia. Utilizatorii își pot distribui locația pentru o anumită perioadă de timp, cum ar fi o oră pe zi, folosind aplicația preferată – WhatsApp™, Facebook™ sau SMS. Contactele selectate pot urmări progresul călătoriilor pe smartphone sau PC.