ALIENWARE anunță laptopul de gaming m15

415

Alienware prezintă laptopul Alienware m15, cu designul industrial „Epic”, care include suprafețe din aliaj de magneziu, concepute pentru a conferi atât putere, cât și portabilitate. Disponibil în culorile Epic Silver și Nebula Red, Alienware m15 le permite gamerilor să se joace oriunde și oricum doresc, fără a sacrifica performanțele oferite de Alienware.

Completând un portofoliu de sisteme de gaming câștigător de premii, Alienware m15 este cel mai ușor și mai subțire laptop de 15” pentru jocuri creat vreodată de Alienware și reprezintă cea mai bună soluție pentru gamerii care pun accent pe greutatea și grosimea reduse, care permit o portabilitate și mai mare.

Adaptat la stilul de viață cu o mobilitate tot mai mare a comunității noastre de gaming, ADN-ul Alienware cuprinde o tradiție de 22 de ani în proiectarea de desktopuri, laptopuri și dispozitive de gaming pentru PC de foarte înaltă performanță. Alienware și Dell împărtășesc același angajament față de inovație, bazat pe viziune, nevoile consumatorilor și comunitate.

Optimizat pentru performanță, calitate și mobilitate maximă, echipele noastre de design și proiectare au lucrat neobosit să împacheteze totul într-un factor de formă de aproximativ 14,3” pe 10,8” și sub 0,83” de la carcasa față la carcasa spate, cântărind numai 2,16 kg. Designul subțire include margini laterale înguste ale ecranului, ceea ce maximizează spațiul de vizualizare, precum și o tastatură numerică, o premieră pentru laptopurile Alienware mai mici de 17”. Noua tastatură Alienware mSeries este dotată și cu taste anti-ghosting cu o cursă de 1,4 mm și cu patru zone cu funcție Alien-FX care luminează camera în timpul oricărui joc.

Alienware m15 trece la un nou nivel de performanțe, datorită procesoarelor Intel de a opta generație și plăcilor grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 OC și 1070 Max-Q, cu capacitate VR și chiar mai mult, cu suport suplimentar pentru amplificatorul grafic Alienware (Alienware Graphics Amplifier). Este dotat cu tehnologia Alienware Command Center cu iluminare RGB AlienFX personalizabilă pe șase zone, tehnologia Alienware Cryo-Tech 2.0 pentru gestionare a temperaturilor și cu o autonomie de până la maximum 17 ore* în regim de repaus datorită bateriei opționale de 90Whr.

Disponibil la nivel global începând cu 25 octombrie cu prețuri care pornesc de la 1.299 $, direct pe Alienware.com și în magazine. Disponibilitatea la nivel regional poate varia.

 

*Pe baza testelor interne realizate în laboratoarele Dell, cu sistemul în regim de repaus, utilizându-se un laptop Alienware m15 echipat cu acumulatorul opțional de 90Whr, precum și cu procesor Intel Core i5 și o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti. m15 cu configurația de procesor Intel Core i5 și placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti va fi disponibil începând cu mijlocul lunii noiembrie, în funcție de disponibilitatea la nivel de regiune.

No posts to display