12 septembrie apare din nou ca dată de lansare a noilor iPhone-uri

- Adrian Ungureanu
252

Apple se pregătește să lanseze luna următoare noile telefoane: iPhone 7s, 7s Plus și iPhone 8, acesta din urmă fiind cel mai așteptat dintre toate.

Săptămâna trecută apăreau primele informații despre o posibilă dată de lansare a noilor iPhone-uri, mai exact data de 12 septembrie, informațiile venind din rândul unor operatori de telecomunicații.

Această dată este indicată acum și de cei de la Wall Street Journal, publicația americană afirmând că evenimentul de lansare urmând să aibă loc în Teatrul Steve Jobs, care se regăsește în noul Apple Park, noua casă a companiei din Cupertino.

Principalul motiv de îndoială față de această locație este acela că noul sediu Apple încă nu este gata și încă se lucrează la finalizarea lucrărilor, iar mulți jurnaliști americani susțin că nu ar fi cel mai indicat loc pentru lansarea celui mai important smartphone al celor de la Apple din ultimii ani, adică iPhone 8.

Pe lângă noile telefoane mai este așteptată lansarea și a noului Apple Watch 3, dar și prezentarea sistemelor de operare iOS 11, macOS High Sierra, watchOS 4 și tvOS 11.