10.000 de Euro pentru antrepenorii care au impact pozitiv prin tehnologie

238

Impact Hub Bucharest și Samsung România organizează o nouă ediție a competiției Changeneers, de data aceasta sub conceptul de Tech Game Changers. Competiția se adresează startup-urilor sau antreprenorilor care au un prototip la data finalei, 18 aprilie 2019, și care propun soluții mobile inovatoare la provocări cu care ne confruntăm astăzi. Înscrierile sunt deschise până pe 8 martie.

Dezvoltatorii de soluții tehnologice din domeniul comunitar, social sau al sănătății sunt invitați să aplice până la 8 martie 2019 pentru a câștiga premiul cel mare de 10.000 de euro. Soluțiile căutate în cadrul competiției Changeneers trebuie să implice o tehnologie mobilă (pot include și componente non-mobile – software sau hardware), să aibă un impact pozitiv și să fie funcționale sau în stadiul de concept validat cu clienți sau prototip la 18 aprilie.

Finaliștii selectați pentru a trece de prima etapă vor participa la un bootcamp de 1 zi, în care se vor pregăti pentru pitch-ul din finală, dar și la webinarii de suport care vor urmări progresul pe care îl înregistrează și pentru a oferi recomandări și direcții de acțiune.

Inovația este în ADN-ul Samsung, tocmai de aceea lansăm această provocare tinerilor antreprenori români: să găsim împreună soluții inovatoare pentru a îmbunătăți calitatea vieții și a societății în care trăim. Prima ediție a Changeneers ne-a dezvăluit soluții viabile, unele din ele fiind deja integrate în ecosistemul nostru digital, precum Human Link, IziBac sau Questo App.

AI (artificial intelligence), VR (virtual reality), AR (augmented reality) sau aplicațiile pentru mobil fac deja parte din realitățile care ne înconjoară. Changeneers vă provoacă să puneți tehnologia la lucru în folosul comunității noastre“, a declarat Livia Fericean, Corporate Citizenship & Public Affairs Manager South-Eastern Europe, Samsung.

Continuăm acest proiect pe care l-am început alături de Samsung România în 2017, Changeneers și ne bucurăm să creăm împreună cadrul potrivit pentru inovare și impact prin tehnologie. Sub umbrela Changeneers organizăm diverse activități importante pentru ecosistemul de startup-uri tech, accentul fiind pus pe nevoia de testare, de validare, de networking și de creștere al antreprenorilor din industrie. Acționăm și în acest caz ca un conector și suntem alături de inginerii schimbării care înțeleg și adresează probleme cu care ne confruntăm azi la nivel local sau global” a declarat Lucian Grămescu, Incubation Manager Impact Hub Bucharest.