Zvon – Apple ar putea lansa iPhone 7s şi 7s Plus în 2017 şi nu iPhone 8

72

Ştiri mai dezamăgitoare dinspre Apple nu puteam primi. Cei de la Makotakara, portal japonez specializat în ştiri despre produsele Apple, sursă destul de precisă în ultimii ani, în legătură cu zvonurile despre compania de la Cupertino, afirmă că au pus mâna nişte informaţii care ar veni de la un furnizor de componente din Taiwan.

 

Din aceste informaţii reiese că Apple va lansa, până la urmă, modele iPhone 7s şi iPhone 7s Plus, când toată piaţa şi fanii se aşteptau să vadă un model iPhone 8. Ceea ce ar fi fost alegerea logică, pentru că după cum bine ştiţi, în special, fanii telefoanelor de la Apple, 2017 este anul în care se împlinesc 10 ani de la lansarea primului model de iPhone, cel care a marcat startul erei moderne smartphone. Modelul de telefon de la care toată lumea s-a inspirat.

 

Dacă aceste noi informaţii vor fi adevărate, atunci fanii Apple ar putea fi dezamăgiţi, pentru că informaţiile preluate şi de cei de la gsmarena.com arată că Apple se va ţine pe strategia deja cunoscută de a lansa şi o generaţie intermediară, care de obicei nu reprezintă altceva decât un upgrade al generaţiei anterioare.

 

Nu ştim câtă consolare aduce, dar se pare că modelele iPhone 7s şi 7s Plus ar vor mai primii o culoare în plus. Mai exact culoarea roşie. În plus, acestea vor primii noile procesoare Apple A11.

 

Ţinând cont de semnificaţia anului 2017 pentru Apple şi pentru iPhone, sper că este vorba doar de o diversiune. Poate Apple vrea să îi facă pe fani să nu aibă aşteptări prea mari şi să-i suprindă în ultima clipă. Nu sunt fan iPhone sau al Apple în general, dar sper să văd un iPhone 8 în 2017 şi nu doar un upgrade a generaţiei actuale, care oricum nu performează în vânzări. Nici măcar din punct de vedere al business-ului nu ar fi înţelept ca la anul Apple să nu lanseze un iPhone 8, care să fie un adevărat hit în vânzări, aşa cum a fost iPhone 6 Plus, primul phablet al companiei de la Cupertino, dacă nu chiar mai performant.

 

Πηγή: GSMARENA