ZTE Spro 2 – un video-proiector digital asa cum ar trebui sa fie [VIDEO]

40

Proiectoarele Pico nu sunt ceva nou, mai multe companii din domeniu tehnologiei au incercat sa le foloseasca pentru a oferi utilizatorilor de dispozitive mobile posibilitatea de a-si “imbunatati” ecranele si de a proiecta imagini pe o suprafata mai mare.

 

Din pacate, insa, desi au exista cateva incercari, conceptul in sine nu a facut prea multi pasi inainte, iar principala cauza este implementarea. Proiectoarele Pico nu sunt foarte luminoase, iar smartphone-urile nu beneficiaza de baterii suficient de puternice pentru a le alimenta. Totusi, ZTE a incercat sa mai incerce o data si a lansat Spro 2. Spre deosebire de orice alt model existent deja, Spro 2 ruleaza Android 4.4 KitKat si ofera utilizatorilor acces complet la Google Play.

 

ZTE Spro 2 poate face streaming de continut direct din aplicatiile Play, are suport pentru cardurile microSD, USB sau poate fi conectat atat prin cablu HDMI cat si prin conexiune Wi-Fi la dispozitive ca laptopurile sau consolele de joc. Iata un material video care prezinta un hands-on cu video-proiectorul digital ZTE Spro 2:

 

 

Πηγή: PocketNow