ZTE Grand X Max+, capabilitati tehnice mari la un pret avantajos [VIDEO]

22

Cu siguranta ca firmele de tehnologie nu mai poarta acelasi razboi la nivelul specificatiilor tehnice ale dispozitivelor, asa cum se intampla acum cativa ani. Acum, confruntarea principala se da pe baza dimensiunii ecranului si a pretului de vanzare.

 

In aceasta categorie, cel mai bine par sa o duca phabletele din segmentul mid-range, mai ales ca multe tari in curs de dezvoltare folosesc aceste gadget-uri pe post de surse de servicii de computing. Astfel, pe asemenea piete, marimea ecranului si pretul de vanzare chiar fac diferenta. Una dintre firmele care s-a pozitionat foarte bine din acest punct de vedere este ZTE, care foloseste preturi foarte avantajoase cand vine vorba despre penetrarea pietelor.

 

Acum, compania a lansat un nou phablet numit ZTE Grand X Max+, pe care l-a prezentat recent la evenimentul CES 2015. Suprinzator, dispozitivul are un pret de doar 199 de dolari si ofera specificatii tehnice decente. ZTE Grand X Max+ are un ecran de 6 inci care ofera o rezolutie de 720p, un procesor quad-core Snapdragon 400, o memorie RAM de 2 GB si o capacitate de stocare de 16 GB (care poate fi extinsa pana la 32 de GB prin intermediul unui card de memorie). Camera foto are 13 megapixeli, iar camera frontala are 5 megapixeli.

 

Iata un material video care prezinta un hands-on cu ZTE Grand X Max+, un phablet cu un pret mic in segmentul mid-range:

 

 

Πηγή: PocketNow