ZTE Axon 7 este un smartphone bine dotat cu pret bun

45

Compania chineză a anunțat oficial că versiunea îmbunătățită de ZTE Axon 7 va fi disponibilă la nivel internațional, are un ecran Force Touch și dispune de 6GB de RAM, iar prețul pentru Statele Unite este sub 500 de dolari. Restul dotărilor sunt și ele la fel de impresionante, iar terminalul arată bine.

 

Procesorul ZTE Axon 7 este Qualcomm Snapdragon 820, mă mir că nu este și el actualizat la 821, dar se pare că ar fi crescut prețul prea tare. Oricum, noua variantă are ecran de 5.5 inch cu rezoluție 2K QHD (2560×1440 pixeli), iar stocarea internă a crescut la 128GB în loc de 64GB pentru varianta anterioară. Camera foto de pe spate are un senzor de 20 de megapixeli, iar cea frontală pentru poze selfie este de 8 megapixeli. 

 

Terminalul are integrată o baterie de 3.250 mAh, ceea ce înseamnă că autonomia va fi relativ decentă, pentru că procesorul foarte puternic consumă foarte mult, iar ecranul de mari dimensiuni are nevoie și el de energie. Pe de altă parte există optimizări și la nivel hardware, dar și la nivelul platformei Android pentru a reduce consumul energetic. 

 

Modelul cu 6GB de RAM și 128GB de stocare internă costă cu 100 de dolari mai mult decât versiunea anterioară, iar prețul anunțat pentru SUA este de circa 498 de dolari. Sunt curios dacă va ajunge în Europa și la ce preț.

Πηγή: Android Police