Zombies in Spaceland – noul mod CO-OP zombies din Call of Duty: Infinite Warfare

141

Activision Publishing și Infinity Ward au dezvăluit azi Zombies in Spaceland, noul modul co-op survival din Call of Duty: Infinite Warfare care se va lansa pe 4 noiembrie.

 

Zombies in Spaceland spune povestea unor actori care se prezintă pentru o probă într-un cinematograf misterios. Ei au fost invitați de către regizorul Willard Wyler, interpretat de Paul Reubens (Pee-wee’s Big Holiday, Gotham), un maestru al genului horror, dar a cărui carieră a apus de ceva timp. Fară voia lor, actorii sunt transformați în personaje și transportați direct în filmul lui Wyler pentru a lupta împotriva valurilor de morți vii într-un parc de distracții cu teme spațiale din anii ’80.

 

Personajele sunt interpretate de actori precum Seth Green (Robot Chicken, Austin Powers), Ike Barinholtz (Neighbors, Suicide Squad), Jay Pharoah (Saturday Night Live, Ride Along) și Sasheer Zamata (Saturday Night Live, Inside Amy Schumer). De asemenea, jucătorii vor întâlni un DJ enigmatic, interpretat de David Hasselhoff (Knight Rider, Baywatch), care se va dovedi de un real ajutor pentru personajele noastre aflate la ananghie.

 

Mai multe detalii vor fi dezvăluite miercuri, 17 august 2016, în cadrul unui livestream via Twitch și YouTube, unde actorul Jay Pharoah va avea ca invitați o parte din dezvoltatorii acestui mod.

 

Cei care precomandă orice versiune a jocului Call of Duty: Infinite Warfare vor primi Zombies in Spaceland Pack, un pachet de obiecte digitale pentru acest mod de joc, cât și harta multiplayer Terminal. Call of Duty: Infinite Warfare va fi disponibil pe 4 noiembrie 2016 pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

 

 

Πηγή: callofduty