Zitec da startul programelor de internship din 2015

28

Zitec, un producator local de aplicatii online, da startul celor cinci programe de internship din cadrul companiei si invita studentii la Targul de Joburi IT&C 2015, ce va avea loc in perioada 5 – 6 martie la Universitatea Politehnica Bucuresti (UPB), pentru a afla mai multe detalii despre acestea. In cadrul evenimentului, compania le va oferi celor prezenti ocazia de a face un tur virtual al sediului Zitec, cu ajutorul unor ochelari de realitate virtuala.

 

In total, Zitec va organiza anul acesta cinci programe de internship, axate pe Software Embedded, Web Development (PHP, Drupal, Magento) si Online Marketing, fiecare dintre acestea avand durata de 3 luni. Programul Software Embedded va incepe chiar de luna aceasta, iar celelalte patru se vor desfasura incepand cu data de 1 iulie 2015.

 

In ceea ce priveste structura programelor, acestea vor debuta cu o parte comuna, integrata, in care participantii se pot familiariza mai usor cu modul de organizare, platformele si instrumentele utilizate in cadrul companiei, apoi vor continua cu procesul de dezvoltare a competentelor specifice propriu-zise.

 

Pentru a interactiona direct cu studentii interesati, Zitec va fi prezenta in perioada 5 – 6 martie la Targul de Joburi IT&C 2015, organizat de Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul UPB. Pe langa detaliile despre tehnologiile utilizate si proiectele in desfasurare, studentii vor putea sa isi creeze si o imagine despre mediul de lucru din cadrul companiei si facilitatile de care ar putea beneficia daca s-ar alatura echipei, prin intermediul unui tur virtual al sediului.

 

Tinerii studenti si absolventi pot afla mai multe detalii despre programele de internship organizate de Zitec in 2015 si prin intermediul proiectelor Stagii pe Bune si Spring IT, organizate in perioada imediat urmatoare, dar si online.