ZITEC a dezvoltat noul site CardAvantaj.ro, cu informaţii personalizate, în funcţie de locaţia clienţilor

24

Producătorul local de aplicații online Zitec anunţă dezvoltarea noului site www.cardavantaj.ro, dedicat informării clienților Credit Europe Bank despre beneficiile oferite de cardul de cumparaturi. În plus, noul portal oferă informaţii personalizate în funcţie de locaţia clienţilor din întreaga ţară.

 

Noul site www.cardavantaj.ro dispune de o serie de îmbunătățiri care vin în ajutorul celor peste 300.000 de posesori ai produsului CardAvantaj, permiţându-le acestora să acceseze și să filtreze informațiile relevante oferite de rețeaua care cuprinde peste 9.500 de locații partenere.

  

Vizitatorii site-ului au, totodată, posibilitatea de a filtra campaniile CardAvantaj active în acel moment în funcție de nume, domeniu de activitate, oraș și număr acceptat de rate, iar magazinele partenere în funcție de nume, localitate, domeniu de activitate și de centrul comercial în care acestea sunt amplasate. Spre exemplu, dacă un client accesează din Bacău portalul dezvoltat de producătorul local de aplicații online, atunci acesta va vedea rapid care sunt comercianții care acceptă plata prin Card Avantaj în proximitatea sa geografică.


În noua platformă sunt incluse şi informații despre sucursalele și bancomatele Credit Europe Bank de pe teritoriul României și, o secțiune specială, pentru acces la internet banking.

 

Îmbunătățirile aduse odată cu lansarea noului portal CardAvantaj sunt orientate, în primul rând, spre obținerea unei experiențe plăcute a utilizatorului final. Astfel, site-ul oferă acum o mai bună navigare, fiind mult mai intutiv pentru clienţi”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO al Zitec.

 

În plus, persoanele interesate de cardul de cumparaturi pot afla mai multe detalii despre beneficiile pe care le pot obține și chiar se pot înscrie pentru a obține un astfel de card prin care pot face cumpărături cu plata în rate, fără dobândă. De asemenea, prin noua platformă, orice client CardAvantaj poate recomada produsul unui prieten şi astfel poate primi bonusuri dacă acesta devine posesor de CardAvantaj.

 

În cadrul acestui proiect au lucrat 5 specialiști Zitec folosind framework-ul PHP Symfony2. Noul site poate fi gestionat mult mai ușor inhouse, de către client, iar informațiile legate de comercianți și campanii sunt actualizate prin integrarea cu sistemele de gestiune bancară folosite de către Credit Europe Bank, crescând foarte mult acuratețea informațiilor prezentate clientului.

 

Πηγή: cardavantaj