Zilele “Mega” aduc la Vodafone reduceri de pana la 50 euro pentru telefoanele achizitionate pe 30 sau 31 mai

12

Vodafone a anuntat Zilele “Mega”, eveniment cu ocazia caruia va practca reduceri la telefoanele achizitionate impreuna cu abonamentele Mega, Mega National si optiunile Smartphone. Reducerile se vor aplica in zilele de 30 si 31 mai 2013 in toata reteaua de magazine Vodafone dar si la partenerii sai.

Astfel, astazi si maine, clientii vor putea achizitiona orice telefon cu o reducere de pana la 50 de Euro, impreuna cu abonamentele Mega si Mega National.

Utilizatorii care aleg abonamentul Mega 8 (8 Euro/luna, TVA inclus) pe doi ani, impreuna cu optiunea Smartphone 300 MB, primesc un discount de pana la 30 de Euro din pretul smartphone-urilor, iar cei care semneaza un contract Mega 8 cu optiunea Smartphone 600 MB pe doi ani beneficiaza de o reducere de 50 de Euro.

In plus, abonatii Mega 8 care aleg extraoptiunea Smartphone 600 MB vor putea achizitiona la 0 Euro smartphone-uri performante precum Samsung Galaxy Young si Huawei Ascend G510, din toate magazinele Vodafone si ale partenerilor.

De asemenea, clientii noi si existenti care opteaza pentru abonamentul Mega 8 si extraoptiunea Smartphone 300 MB pot achizitiona smartphone-urile LG Optimus L3 II si Samsung Galaxy Y la 0 Euro.

Si utilizatorii care semneaza un contract Mega 9 (9Euro/luna, TVA inclus) pe doi ani beneficiaza de o reducere de pana la 15 Euro la telefoanele din portofoliul Vodafone. Pentru acestia, Nokia C2-01 este disponibil tot la 0 Euro.

Promotia este valabila si in magazinul online Vodafone, pentru telefoanele selectate.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 404 de milioane de clienti, la 31 martie 2013. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere in intreaga lume.