Youtube va introduce curand streamingul de jocuri de pe telefoane Android

28

Google a anuntat ca utilizatorii de dispozitive Android vor putea in curand sa faca streaming de jocuri direct pe Youtube, fara sa mai fie nevoie de softuri sau componente hardware suplimentare. Viitoarea facilitate va permite si adaugarea de comentarii audio si video cu ajutorul camerei frontale a gadget-ului.

 

Utilizatorii care vor sa faca streaming de jocuri vor putea sa incarce clipurile de joc pe Youtube direct din Google Play Games. Facilitatea a fost anuntata chiar de seful YouTube Gaming in cadrul evenimentului Tokyo Game Show care a avut loc in Japonia. Cei de la Youtube au planuri mari cu sectiunea de gaming a retelei, insa aceasta ramura este inca un competitor minor pe piata fata de servicii cum este Twitch.

 

Oricum ar fi, facilitatea de a face streaming de jocuri direct de pe dispozitivele Android a fost primita cu entuziasm, iar specialistii au fost incantati de interfata prietenoasa pe care Google planuieste sa o integreze. Se preconizeaza ca multi dintre gameri vor fi nerabdatori sa o incerce. Deocamdata, insa compania nu a oferit o data exacta de lansare, dar a precizat ca acest lucru se va intampla “in curand”.

 

Πηγή: Engadget