Youtube promite o noua aplicatie smartphone pentru creatorii de continut

  15

  Ascensiune Yotube a permis creatorilor de continut sa aiba acces la milioane de utilizatori care sa urmareasca cele mai recente videoclipuri pe care le posteaza, multi dintre acesti utilizatori prin intermediul smartphone-ului. In timp ce utilizatorii s-au bucurat de o experienta relativ buna de vizualizare, cei care administrau canalele de Youtube au avut dificultati mai mari.

   

  Din fericire pentru administratorii de canale Youtube, firma promite sa rezolve aceste probleme prin lansarea unei aplicatii separate dedicate special creatorilor de continut. Deocamdata nu s-au dat niciun fel de detalii cu privire la optiunile si facilitatile pe care le va oferi o astfel de aplicatie si nici platformele pentru care va fi optimizata. Totusi, din informatiile oferite de Yotube se pare ca firma ar putea incerca sa se orienteze catre creatorii de continut de pe dispozitivele mobile. Probabil ca aplicatia va avea atat varianta pentru sistemele iOS cat si pentru Android, insa nu exista niciun fel de informatii legate de moementul de lansare.

   

  Versiunea pentru iOS ar putea veni a ca o recorectare a actualei aplicatii Youtube Capture sau ar putea fi o aplicatie complet separata. Desi Youtube nu a precizat clar data de lansare, s-a mentionat ca aceasta aplicatie conceputa special pentru creatorii de continut va deveni disponibila “in urmatoarele luni”.

   

  Πηγή: PocketNow