YotaPhone se va lansa la nivel international in decembrie

28

Compania ruseaza Yota Devices a anuntat un telefon cu doua ecrane de ceva timp. De altfel, in luna ianuarie a acestui an a distribuit cateva dispozitive companiilor de profil pentru efectuarea de teste si a anuntat ca lansarea oficiala va avea loc in acest an.

 

Recent, rapoarte publicate pe internet sugereaza ca lansarea YotaPhone se va lansa in luna decembrie, desi nu s-a reusit obtinerea unei date exacte cu privire la acest eveniment. Totusi, sursele spun ca Yota Devices incearca sa lanseze YotaPhone cat mai aproape de inceputul lunii decembrie pentru a putea profita de vanzarile din perioada sarbatorilor de iarna.

 

Una dintre trasaturile distinctive ale acestui smartphone este ca incoproreaza doua ecrane, unul LCD si unul de tip e-ink. Ecranele sunt plasate de-o parte si de alta a telefonului si masoara fiecare 4.3 inci. Ideea ecranului e-ink este ca atunci cand utilizatorii au nevoie sa citeasca doar text, culoarea este putin importanta. In cazul in care utilizatorii YotaPhone doresc sa foloseasca aplicatii, sa vizualizeze fotografii sau materiale video pot folosi ecranul LCD care le va satisface nevoile.

 

In plus, YotaPhone ruleaza un sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean incorporeaza un procesor dual-core de 1.7 GHz, iar ecranul LCD principal va suporta continut la o rezolutie de 720p. Iata si un material video care prezinta prezinta capabilitatile viitorului smartphone YotaPhone:

 

 

Πηγή: Slashgear