Yamaha a lansat o motocicleta de politie destinata mediului urban

334

Motocicleta MT-09 Tracer Police de la Yamaha isi face saptamana asta debutul la Milipol Paris. Tracer a fost creat pentru patrulele de politie si este o motocicleta adaptata mediului urban, usoara si ingusta, cu cadru de aluminiu. Motocicleta combina flexibilitatea si agilitatea ceea ce o face potrivita pentru oras.

 

MT-09 Tracer Police incorporeaza o sa ajustabila, un rezervor mai mare si un parbriz reglabil. Motorul este unul cu trei cilindri, 850cc in patru valve. Tocmai de aceea, acest model de motocicleta ofera o forta la o viteza de rotatie a motorului mare. Viteza maxima pe care o poate atinge MT-09 Tracer Police este de 225 km/h, iar franele de ultima generatie asigura bikerii de o oprire eficienta si in siguranta. In plus, motocicleta mai ofera trei moduri de rulare in functie de conditiile meteo, iar Traction Control System va ajuta detinatorii acestui bolid sa il controleze pe drumurile alunecoase.

 

Yamaha MT-09 Tracer Police cantareste aproximativ 210 kilograme cu rezervorul plin, deci este o motocicleta relativ usoara. Rezervorul are o capacitate de 18 litri si ofera o autonomie de 257 de kilometri, distanta dupa care va motocicleta va trebui realimentata.

 

Pretul de comercializare pentru Yamaha MT-09 Tracer Police este de aproximativ 12.000 de dolari.

 

Πηγή: BGR