Yahoo News Digest ajunge pe Android impreuna cu o editie internationala

17

Yahoo News Digest a ajuns pe Android, impreuna cu lansarea unei editii internationale pentru o perspectiva globala de continut informational.

 

News Digest pentru Android include atat aplicatia obisnuita, cu rezumatele subiectelor zilei, cat si un widget de stiri pe care poti sa-l plasezi pe home screen. Pana acum, era disponibila doar in App Store USA, insa acum s-a raspandit global.

 

Diferenta intre News Digest si alte aplicatii care iti trimite notificari cu privire la evenimentele curente, este ca renunta la un stream nelimitat in favoarea unui numar finit de articole, astfel ca, la opt dimineata si la sase dupa-masa, aplicatia iti trimite notificari prin care te invita sa citesti actualitatea, de doua ori pe zi. Inauntrul aplicatiei vei vedea 8-12 articole rezumate de argoritmii Yahoo si adaptate de editorii companiei.

 

Dupa cum explica Yahoo, timpul mediu petrecut in aplicatie zilnic este de doua minute si jumatate, timpul necesar parcurgerii rapide a informatiile de care utilizatorii au nevoie si pe care Yahoo News Digest l-a calculat pentru planul si scopul aplicatiei.

 

yahoo_news_digest_app

Πηγή: theverge