Yahoo ar putea investi in Snapchat

25

Snapchat ar putea avea curand un nou inverstitor – Yahoo. Informatia a fost vehiculata de Wall Street Journal care sustine ca Yahoo ar putea reinvesti o parte din banii obtinuti prin Alibaba in aplicatia mobila Snapchat. Jurnalistii au obtinut informatiile de la “surse apropiate companiei”.

 

Desi deocamdata informatiile sunt neconfirmate, Wall Street Journal sustine ca investitia s-ar putea ridica la 20 de milioane de dolari. Nici Yahoo, nici Snapchat nu au facut vreun comentariu pe aceasta tema, insa se pare ca investitorii au purtat deja discutii in acest sens. Deocamdata nu este clar care va fi impactul unei asemenea actiuni, insa este posibil ca miscarea sa fie una profitabila pentru Yahoo, mai ales ca Snapchat este o companie care valoreaza o suma destul de mare.

 

Sursele care au vorbit despre investitia Yahoo la Snapchat au confirmat si un zvon care circula de ceva vreme, si anume faptul ca Yahoo ar fi cumparat MessageMe. MessageMe ar putea deveni curand “o noua unealta de comunicare” pentru companie, insa nu s-au dat detalii in acest sens. Probabil ca un anunt oficial urmeaza curand.

 

Πηγή: Slashgear