Xposed Framework primeste suport pentru Android Lollipop

28

Pentru o vreme, nu a fost clar daca XposedFramework va ajunge pe sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. Cum cel mai nou sistem de operare Google s-a schimbat foarte mult, nu era clar daca modificarile vor permite Xposed sa mai functioneze. Totusi, un dezvoltator a postat recent imagini pe internet si a informat ca lucrul merge bine, iar o versiune Xposed Framework pentru Android Lollipop va fi lansata curand.

 

Desigur, desi nu a fost oferita o data exacta pentru lansare, faptul ca s-a anuntat ca se lucra la o versiune dedicata celui mai nou sistem de operare Android a fost o veste buna. Se pare, insa, ca asteptarea a fost scurta, intrucat astazi versiunea a fost facuta disponibila. Desi modificarea Xposed Framework pentru a functiona pe Android Lollipop a fost o bataie de cap, API-ul si-a pastrat omogenitatea, astfel ca majoritatea modulelor Xposed vor functiona imediat, insa o parte dintre ele vor avea nevoie de ajustari.

 

Este de notat ca actuala versiune Xposed Framework poate fi considerata o versiune alpha, ceea ce inseamna ca va include si o serie de bug-uri, insa este suficient de stabila. Dezvoltarea viitoare va repara si bresele existente, cel mai probabil, asa ca cei care nu sunt obisnuiti cu tehnologia ar putea sa mai astepte pentru a instala o varianta viitoare care va contine mai putine bug-uri.

 

Mai multe informatii despre Exposed Framework pentru Android Lollipop pot fi gasite aici.

 

Πηγή: PocketNow