Xiaomi pregăteşte un nou telefon cu ecran edge-to-edge

37

După ce a anunţat lansarea modelului Mi MIX, un telefon cu ecran fără margini, Xiaomi se pregăteşte să lanseze o versiune „mini” a acestui model, care va veni cu acelaşi tip de display.

 

Informaţiile vin alături de nişte imagini neoficiale, de la o sursă care nu poate fi verificată, deşi a oferit informaţiile către comunitatea fanilor Xiaomi din China.

 

Un model “mini” nu ar fi totuşi o supriză. Mai toţi producătorii de telefoane preferă să lanseze modele “mini” pentru unele modele care au ecrane prea mari. Mi Mix, versiunea standard, vine cu un ecran cu diagonală de 6,5 inci. Bate spre tabletă chiar, la aşa dimensiuni, aşa că lansarea unui model cu ecran mai mic pare normală. Nici acesta nu va fi prea mic. Se pare că va avea un display de 5,5 inci. În trecut, “mini”, însemna un ecran sub 5 inci. Un 4,3 sau 4,7 inci.

 

Pe lângă imaginile neclare, autorul pozelor vine şi cu câteva specificaţii. Ar fi vorba de un procesor Snapdragon 821, 4 GB RAM şi un spaţiu de stocare intern de 64 GB, ceea ce îl va menţine pe un segment destul de bun ca dotări.

 

Poate vor mai apărea şi alte informaţii care să le confirme pe acestea. Poate Xiaomi va reuşi să seteze un nou trend pe piaţă.

 

Πηγή: xiaomitoday