Xiaomi Mi Note 2 are dotari de flagship si un pret maricel

49

Xiaomi Mi Note 2 are dotările unui vârf de gamă, practic poate concura bine-mersi cu defunctul Note 7 sau cu Galaxy S7 Edge, dar are un preț de 589 de dolari, măricel, dar sub nivelul sud-coreenilor. Telefonul va prinde sigur la fanii brandului Xiaomi, dar nu vor mai reuși să facă volume mari de vânzări care să mențină compania în top.

 

Dacă vă uitați cu atenție la poze, design-ul Mi Note 2 chiar seamănă cu modelele Samsung, au și senzorul de amprentă pe butonul Home oval, ecran cu margini curbate și tot tacâmul. Terminalul vine cu un ecran de 5.7 inch cu rezoluție Full HD, un display OLED, nu știu cine este producătorul. Are un procesor foarte puternic, Qualcomm Snapdragon 821, noua variantă – practic cea mai puternică versiune la ora asta. Versiunile principale sunt cu 64GB și 4GB de RAM și 128GB cu 6GB de RAM. Camera foto de pe spate are senzor Sony de 22,5 megapixeli,  f/2.0 cu filmare 4K. Camera foto frontală este de 8 megapixeli. Platforma este însă Android 6.0. Bateria integrată are 4070 mAh, cât una de tabletă, deci va avea autonomie foarte bună. 

 

Xiaomi Mi 2 Note are toate elementele pentru a prinde la fanii smartphone-urilor cu ecran curbat. Problema cea mai mare este lipsa unui slot de carduri microSD, de asemenea trebuie spus că nu are stabilizare optică pentru cameră, iar filmarea 4K nu este de calitatea celei de la Mi5s, conform celor care au testat modelul.

 

Eu înțeleg perfect strategia Xiaomi și decizia de  a lansa un model atât de asemănător cu Note 7, întâi ca să adreseze fanii Samsung, apoi ca să profite de lipsa lui Note 7 de pe piață, apoi ca să arate că se poate face acest design fără să explodeze. Dar nu cred că va fi multă lume care să dea 589 de dolari pe el.

Πηγή: China Smartphone Review