Xiaomi lanseaza smartphone-ul Redmi 2, un dispozitiv ieftin cu capabilitati x64

27

Desi Xiaomi nu este un brand extrem de cunoscut in Europa sau Statele Unite, compania a reusit sa se pozitioneze foarte bine pe pietele din Asia, in special in China. Acest lucru a fost posibil in principal datorita smartphone-urilor budget pe care le produce.

 

Acum, compania a lansat un noi smartphone, Redmi 2, fratele mai mare al lui Redmi 1S. Redmi 2 incorporeaza un procesor x64 Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz. Ecranul smartphone-ului are 4.7 inci si este unul de tip IPS care ofera o rezolutie de 720p. Memoria RAM a lui Redmi 2 este de 1 GB, iar capacitatea de stocare este de 8 GB, insa poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD. Camera foto incorporata de Redmi 2 este una de 8 megapixeli, iar bateria care alimenteaza dispozitivul are o capacitate de 2.200 mAh. Smartphone-ul are capabilitati dualSIM, iar la nivelul conectivitatii are suport pentru conexiunea LTE.

 

Smartphone-ul Xiaomi Redmi 2 va avea un pret de vanzare de aproximativ 122 de dolari. Dispozitivul ca fi lansat pe piata din China pe 9 ianuarie si, deocamdata, compania nu a oferit niciun fel de detalii in legatura cu lansarea in Statele Unite sau pe alte piete.

 

Πηγή: PocketNow