Xiaomi a vandut 200.000 telefoane in mai putin de 30 minute

49

In urma cu o saptamana, producatorul chinez de smartphone-uri cu Android Xiaomi a anuntat un nou telefon, Mi-Two. Acesta este primul telefon care are un chipset Snapdragon S4 Pro ce prezinta un processor Krait quad-core si un procesor graphic Adreno 320. Totodata Xiaomi a anuntat si telefonul Mi-One S, o versiune updatata a precedentului smartphone care a fost vandut in numar de 3.5 milioane unitati.

Producatorul a anuntat pe Twitter la ora 7:18 PM ca telefonul Mi-One S se poate cumpara. Urmatorul update a urmat la 8:06 PM ca au vandut un numar de 200.000 de telefoane.  Xiaomi produce telefoanele in loturi si le lanseaza imediat ce acestea sunt disponibile. Se pare ca primul lot, de 200.000 telefoane, s-a terminat, insa acesta nu este un capat de lume. Producatorul a pre-comandat inca 1 milion de dispositive.

In caz ca va intrebati de ce este tot acest buzz cu Mi-One S vrem sa va spunem ca este identic cu telefonul original, dar are un procesor dual-core care poate fi overclock-at pana la 1.7 Ghz. Cel mai important ramane insa pretul, adica 235$ ( 190)

Din pacate telefoanele Xiaomi sunt disponibile doar in China, dar compania este interesata sa le lanseze si pe  alte piete.