Xbox One primeste in Noiembrie acces la jocurile Xbox 360, Chatpad si DVR

58

Micrsosft a asteptat editia 2015 a Gamescom ca sa anunte cand va fi implementata noua interfata grafica a consolei Xbox One, dupa ce a prezentat-o in iunie la E3. Raspunsul este luna noiembrie.

 

In aceeasi perioada controller-ul Xbox One va primi atasamentul Chatpad cu butoane macro si compatibilitate Xbox sau Windows 10. Cela mai asteptate functii care vor sosi in noiembrie sunt insa compatibilitatea cu jocurile Xbox 360, Cortana si functia DVR.

 

Compatibilitatea cu jocurile vechii console va fi apreciata mai ales de cei care si-au pastrat colectia si speranta. Acestia vor putea relua aventurile single-player fara a pierde medaliile virtuale si recordurile personale sau isi vor putea saluta vechii prieteni in sesiuni multiplayer.

 

Cortana va raspunde pentru inceput doar comenzilor de baza cum ar fi captura de ecran sau video si distribuirea acestora. Asistentul vocal va mai putea initia un party si invita prieteni in urma unor comenzi vocale. Pentru toate acestea prezenta Kinenect-ului este obligatorie. 

 

Functia DVR va fi pusa gratuit la dispozitia gamerilor Xbox One. Cu ajutorul acesteia se va putea inregistra continut TV. 

 

Πηγή: theverge