X2 Xtreme este noul flagship Allview

32

Allview lanseaza astazi smartphone-ul X2 Xtreme, un Dual SIM care dispune de un procesor Helio X10, un Octa Core 64-bit tactat la 2.0 GHz. Acest modul beneficiaza de tehnologia CorePilot 2.0 si ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

 

Procesorul este sustinut de solutia grafica PowerVR G6200 ce are o frecventa de lucru de 700MHz. Device-ul are 3GB memorie RAM si 64GB memorie Flash. Aceasta din urma poate fi extinsa pana la 192GB prin adaugarea unui card microSD de maxim 128GB, ceea ce il pozitioneaza in varful gamei Soul.

 

Noul flagship Allview dispune de un sistem de deblocare pe baza de amprenta ce asigura un nivel sporit de protectie a datelor. Pe langa deblocarea device-ului, tot prin folosirea amprentei, utilizatorul poate cripta cu usurinta fisiere.

 

X2 Xtreme are o camera frontala de 8MP si una principala de 24MP, cu 6 straturi de lentile (UV lens, focus lens, high precision lens, aperture, low dispersion lens) si este protejata de un strat de sticla Safir. Mai mult, device-ul realizeaza filmari la rezolutie 4K, atat ziua cat si noaptea, si poate captura imagini in timpul filmarii.

 

Smartphone-ul este echipat cu o baterie de 3500 mAh care garanteaza pana la 20 ore de functionare continua si 350 ore in stand-by. X2 Xtreme este disponibil incepand de astazi pe baza de precomanda la pretul de 2199 LEI.