X-Phone, primul telefon care va rula Android 5.0 confirmat de job postat pe LinkedIn

12

Au exitat multe speculatii privind existenta proiectului  X-Phone de la Motorala,  dar pana astazi nici una nu a fost validata. Confirmarea vine de pe site-ul de socializare LinkedIn unde Motorola Mobility a postat un job de manager de produs pentru proiectul X-Phone.

Se pare pare ca dupa HTC, Samsung sau LG, Motorola va fi cea care va produce un nou telefon Google. Asteptat a fi anuntat in cadrul conferintei Google I/O,  Motorola X Phone ar putea fi primul telefon care sa ruleze Android 5.0 Key Lime Pie.  

Noul flagship de la Motorola ar incerca sa resolve doua probleme pe care le au smartphone-urile: viata bateriei si rezistenta. Astfel X Phone ar putea avea o carcasa de Kevlar, un material foarte rezistent pe care Motorola deja il foloseste in productia telefoanelor sale si o baterie de 3,000+ mAh. Cu un ecran de 4.8 sau 5 inch, memorie interna de 128 GB si un card microSD, telefonul ar putea avea si o camera mult mai performanta decat cele incluse in acest moment la terminalele Motorola. Camera ar putea fi dezvoltata de Sony, de vreme ce contractul de exclusivitatea cu Apple a luat sfarsit.

Sursa: LinkedIn, PhoneArena