WORLD OF WARCRAFT, STARCRAFT şi DIABLO ajung in Romania la un pret special

  27

  Luati un loc pe scaunul vostru preferat, asezati-va confortabil in fata monitorului, nu uitati de apa, suc si ceva de rontait, pentru ca urmeaza maratoane de World Of Warcraft, StarCraft si Diablo. Netzah Game, distribuitorul Blizzard Entertainment in Romania,  a anuntat ca aceste titluri populare vor fi diponibile in Romania, pentru o perioada limitata, la preturi reduse special, cu pana la 60%.

   

  Printre titlurile care vor beneficia de reduceri intre 40%şi 60% se afla World of Warcraft® Battle Chest si World of Warcraft®: Mists of Pandaria, dar si StarCraft® II: Wings of Liberty®, StarCraft® II: Heart of the Swarm® si Diablo® III. Acestea vor fi disponibile atat pe online, cat si la magazinele Altex si eMAG, campania incepand chiar de astazi.

  De asemenea, Diablo III: Ultimate Evil Edition pentru PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One si Xbox 360 va fi disponibil in Romania pe data de 19 august.

   

  Succesul inregistrat de titlurile Blizzard Entertainment pe piata din Romania ne-au determinat sa facem inca un pas important, astfel incat toată lumea se va putea bucura de cele mai populare jocuri din seriile World of Warcraft, Starcraft si Diablo, la cele mai bune preturi, a declarat Michael Allardin, General Manager Netzah Game. Tot acesta continua sa explice ca aceasta decizie nu face decat sa confirme statutul important pe care il are Romania si care va continua sa creasca in ceea ce priveste sfera gaming-ului.