World of Warcraft: Legion, acum disponibil în România

202

World of Warcraft: Legion, cea de-a șasea expansiune a jocului online de succes dezvoltat de Blizzard Entertainment, este acum disponibilă în România.

 

Acest nou capitol continuă povestea din Warlords of Draenor, în timp ce Gul’dan, trădător al orcilor și servitor corupt al Legiunii, pornește o invazie a ținutului Azeroth cum nici Hoarda și nici Alianța nu a mai văzut vreodată. Pentru a salva lumea de la pieire, eroii trebuie să descopere misterele unei locații legendare, Broken Isles, să stăpânească arme deosebit de puternice și să facă un pact primejdios cu discipolii groaznicului Illidan Stormrage, facțiunea Illidari Demon Hunter.

 

Printre noutățile aduse de World of Warcraft: Legion se numără o nouă clasă, Demon Hunter, arme noi, un continent nou unde experiența de joc scalează în funcție de nivelul personajului, Broken Isles, posibilitatea creșterii unui personaj la nivelul 100, posibilitatea de a te asocia cu cei din clasa ta și de a te aventura în misiuni datorită noii facilități Class Hall, cât și un sistem nou de PvP Honor în arene și battleground-uri.

 

World of Warcraft: Legion va fi prezent în România atât într-o versiune standard la prețul recomandat de 159.90 RON, cât și într-o versiune Collector’s Edition. Aceasta din urmă include pe lângă joc și un album intitulat “The Art of Legion”, un set DVD/Blu-ray cu secvențe din culisele dezvoltării jocului, coloana sonoră pe CD, un mousepad Legion, cât și o serie de obiecte digitale pentru World of Warcraft, un mount Illidari Felstalker și un pet Nibbles, sau pentru celelalte jocuri Blizzard, precum Felstalker Mount pentru Heroes of the Storm, portrete Fel Protoss pentru StarCraft II și două obiecte digitale pentru Diablo III.