Word of Warcraft: Legion va fi lansat pe 30 august

61

Inamicul necruțător al ținutului Azeroth s-a întors și va trece toate regatele Hoardei și Alianței prin foc și sabie. Din 30 august, regatele se destramă, eroii cad pe câmpul de luptă, iar Azeroth este aproape distrus odată cu lansarea Word of Wacraft: Legion, cea de-a șasea expansiune a jocului online de succes dezvoltat de Blizzard Entertainment.

 

Cei care vor să fie siguri că sunt pregătiți din timp pentru invazie pot achiziționa cutia de precomandă a jocului disponibilă în România prin intermediul Altex România și Media Galaxy. Aceasta oferă boost instant la nivelul 100 pentru orice personaj, precum și acces prioritar pentru clasa Demon Hunter, înainte de lansarea jocului.

 

Legion deschide un capitol nou al conflictelor prezente în seria Warcraft, iar lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel pentru unii eroi din Azeroth”, a afirmat Mike Morhaime, CEO și cofondator Blizzard Entertainment. “Această expansiune vine cu noutăți care dau posibilitatea jucătorilor să exploreze lumea și să-și personalizeze eroii. Suntem nerăbdători să vă trimitem pe câmpul de luptă împotriva Legiunii odată cu lansarea jocului din luna august.”

 

Această expansiune continuă povestea din Warlords of Draenor, în timp ce Gul’dan, trădător al orcilor și servitor corupt al Legiunii, pornește o invazie a ținutului Azeroth cum nici Hoarda și nici Alianța nu a mai văzut vreodată. Pentru a salva lumea de la pieire, eroii trebuie să descopere misterele unei locații legendare, Broken Isles, să stăpânească arme deosebit de puternice și să facă un pact primejdios cu discipolii groaznicului Illidan Stormrage, facțiunea Illidari Demon Hunter.

 

Cei care achiziționează cutia de precomandă World of Warcraft: Legion vor obține acces prioritar la clasa Demon Hunter înainte de lansare, având posibilitatea să acceseze zona de start, ținutul corupt Mardum, și să atingă nivelul 100 pentru a fi pregătiți să se aventureze alături de prieteni spre Broken Isles odată cu lansarea jocului.

 

Printre noutățile aduse de World of Warcraft: Legion se numără o nouă clasă, Demon Hunter, arme noi care deblochează abilități incredibile, un continent nou unde experiența de joc scalează în funcție de nivelul personajului tău, Broken Isles, boost la nivelul 100 pentru un personaj, posibilitatea de a te asocia cu cei din clasa ta și de a te aventura în misiuni datorită noii facilități Class Hall, cât și un sistem nou de PvP Honor în arene și battleground-uri.

 

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra pentru beta accesați www.wowlegion.com

 

Πηγή: wowlegion