Wittyfeed, platforma de sharing de povesti

18

Wittyfeed este o platforma dedicata postarii si sharingului de povesti interesante si unice din toata lumea. Povestile care apar pe platforma pot fi despre oameni, locuri, natura sau orice altceva prezent in lume, al carei poveste este demna de impartasit si altora.

 

Platforma isi propune sa fie un spatiu care sa spuna, sa exploreze si sa aduca povestile lumii la lumina. Cei care au creat Wittyfeed spera ca platforma va deveni un spatiu care sa contina informatii de calitate pentru toti cei care vor sa mearga in profunzime si sa stie mai mult despre un om, un loc sau un eveniment. Wittyfeed vrea sa fie o platforma unde oamenii se pot exprima si isi pot impartasi povestile.

 

Platforma poate functiona drept mijloc prin care fotografii pot supune povestile din spatele cadrelor surprinse, fanii calatoriilor pot spune povesti despre oamenii pe care i-au intalnit in incursiunile lor si multe altele, astfel ca Wittyfeed va putea fi o platfoma in care culturile si experientele se intrepatrund.

 

Echipa din spatele Wittyfeed isi propune ca, pe termen lung, sa lanseze si o revista. Platforma beneficiaza atat de versiune web cat si de aplicatii pentru iOS, Android si Windows Phone care pot fi descarcate gratuit din magazinele online dedicate sistemelor de operare.