WindowsAndroid aduce Ice Cream Sandwich pe PC-uri

32

Aplicatia WindowsAndroid permite utilizatorilor sa ruleze sistemul de operare Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) pe PC-urile sau tabletele care se folosesc de sistemul de operare Windows. Aplicatia ofera o experienta Android completa, suportand browserul web, galeria si chiar aplicatii auxiliare (dupa cateva modificari).

In plus, aplicatia se foloseste de interfata de baza Android, un sistem virtual Dalvik si exista suport pentru accelerometru grafic.  Atunci cand WindowsAndroid este instalata pe un dispozitiv care ruleaza Windows (sau un hibrid), permite utilizatorilor sa interactioneze cu continutul fie prin intermediul touchscreen-ului fie prin intermediul mouse-ului si tastaturii.

Totusi, desi aplicatia Google Play poate fi instalata in WindowsAndroid, cele mai multe aplicatii din magazinul online vor aparea ca incompatibile pentru dispozitiv. Aplicatiile pot fi descarcate localizand fisierele APK in directorul SocketeQwindowsandroid_rootdataapp, apoi restartand programul, desi acest procedeu poate genera un crash al aplicatiei WindowsAndroid, uneori. Chiar si asa WindowsAndroid trebuie privita ca un pas inainte, o aplicatie cu potential semnificativ pentru viitor.

 

 

Sursa: TGDaily