Windows Phone se vinde mai bine decat iOS pe 7 piete

15

Intr-o postare pe blogul oficial Microsoft, Frank Shaw, VP Corporate Communications, a citat ca sursa rapoartele IDC si a subliniat faptul ca dispozitivele cu Windows Phone depasesc in vanzari, pe alocuri, iPhone-urile si telefoanele BlackBerry.

In retrospectiva sa mentioneaza ca Microsoft si-a dezvoltat portofoliul si a devenit dintr-un producator de software, un prolific prestator de servicii online si un furnizor de dispozitive mobile. Shaw argumenteaza prin rata de adoptie a serviciilor Office 365 si SkyDrive instalate si pe Sony VAIO Tap (reclama) si aminteste de hardware-ul Microsoft, tabletele Surface RT si Surface Pro.

Conform declaratiilor lui Frank Shaw, Windows Phone detine in prezent o cota de 10% din unele piete nespecificate si a depasit vanzarile de iPhone in 7 tari. Este aruncat si BlackBerry-ul in postare si declara ca WP se vinde mai bine ca acesta in 26 de tari.

Informatiile sunt vagi dar nu il contrazicem. Daca s-a vandut un Windows Phone in plus fata de restul, se cheama ca e victorie. La fel si cota de piata, un WP si noua iOS/Android vandute in 12 luni, cine stie pe unde, inseamna 10%. In fine, Windows Phone va fi cu adevarat popular atunci cand dispozitivele vor fi accesibile, nu un lux de care te plictisesti rapid.

Πηγή: technet